Post by ffetaphmelrowstal on Feb 12, 2022 14:08:44 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ מלך מגדל ביטחון ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ מלך מגדל ביטחון IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ קוד לרמות עוד אבני חן ▞▞▞
▞▞▞ מלך מגדל ביטחון 2022 version ▞▞▞
לא רע בכלל.
בלה בלה בלה
הוסר תגמולים יומיים כך שעכשיו זה בלתי אפשרי אפילו להשלים את המשחק מבלי לשלם עבורו.
תודה לאל לזמן מה! אני כדי שתוכלו לראות איך זה הולך אני קונג גולגולת Candy Land Cruiser ו
זבל, זבל טהור...
אחרי כמה רמות זה מאוד קשה. משחק טוב מאוד לאוהבי משחקים...
המשחק הזה פשוט מאוד, לא מקוון והכי טוב. אני מקווה שהמשחק הזה יכול להיות במקום הראשון.
זהו גניבה ענקית של Kingdom Rush. לך תשחק בזה ואז תראה מה אתה חושב.👎
נחמד וטוב. אתה תהנה מזה.
veža obrana kráľ Strategické dbs
לא הכי טוב
אוהב את המשחק הזה .. סיים את הכל .. אבל צריך עוד רמה ואתגר חדשים .. יעדכן את הסקירה כאשר הרמה החדשה היא Btw אתגר רמה 68 היא הקשה ביותר
מודעות תואמות מדי. המשחק קל מדי אבל מתדרדר לבלתי ניתן לשחק, בהנחה שדרוגי קנייה של ypu אני מניח.
אני מאוד אוהב את המשחק הזה. כן יש מודעות, אבל הן לא מפריעות למשחק והן רק 5 שניות בין משחק. אם אתה רוצה להרוויח אבני חן, כן אתה חייב לצפות בסרטון של 30 שניות - אבל לפחות זו אופציה! הרבה משחקים לא מאפשרים לך לקבל אלטרנטיבה להרוויח כסף במשחק מבלי להשתמש בכסף בפועל. אני לא מבין למה אנשים מתלוננים על זה. שום דבר בחיים אינו בחינם. אני רוצה לדעת מתי המשחק עומד להתעדכן!?!
+ חוויה מהנה, אני יכול לבזבז שעות במשחק. הפעל מחדש פעם אחת כדי להשתמש באסטרטגיה אחרת שעבדה לטובתי עד כה. - אין חמישה כוכבים כי אני לא יכול לבדוק את עצי שדרוג המגדל/יכולת כדי להחליט במה להשקיע יותר, ולספר המפלצות אין תיאור לא למפלצות ולא למגדלים (והטקסט במשחק מלא בשגיאות הקלדה, קנון ותותח הם דברים שונים לגמרי חחח).
פשוט ללמידה וכיף לשחק! אני ממליץ על זה!
נראה טוב, כיף וקל!
זה משחק טוב אבל ברמות מסוימות המגדלים שאתה בונה לא נותנים עדיפות לתקיפה של אויבים שקרובים יותר למטרה על פני אויבים שזה עתה נכנסו לטווח. זה ממש מתסכל לראות את ההגנה שלך מפסידה, מכיוון שה-AI לא מבין אילו אויבים הם האיום הגדול ביותר. רמה 13 ב-hard היא המקום שבו ראיתי את זה קורה.
אם לא מוציאים כסף אחרי כמה ימים, המשחק הולך בפיגור עצום
אין פרסומות משחק מגדל הגנה קלאסי שאני אוהב😍🤗😘
יותר מדי מודעות. המוזיקה מאוד מעצבנת, קצרה, חוזרת על עצמה. עם זאת, הצעיר שלי אוהב את זה, אז כוכב אחד נוסף.
משחק ההגנה הטוב ביותר.. שיחקתי בזה מאז שהייתי בתיכון ועכשיו כשאני משחק בו שוב הוא עדיין הטוב ביותר.. אתה יכול גם לשחק במצב לא מקוון או מקוון..
כיף בהתחלה, אבל התגמול היומי נפגע ומתאפס באופן אקראי.
רובי טוחן על ידי צפייה במאות פרסומות. רמות הרבה פחות מעניינות ממשחקי הגנת מגדל אחרים. לכוכבים אין השפעה על יכולת השדרוג, אתה צריך לצפות בכמה מאות פרסומות כדי להרוויח מספיק כדי לשדרג. וברגע שאתה משדרג אתה לא יכול להקצות מחדש את הכסף שהוצא בדרך שבה אתה יכול ב- kingdom rush.
זמן השדרוגים עולה רק כאשר המשחק פועל והטלפון אינו נעול. זה מגוחך. שדרוגים לוקחים יותר מדי זמן והזהב כדי לקנות אותם נצבר לאט מדי במהלך המשחק. אם אני הולך לבדוק את הדואר שלי, לדבר בטלפון, לעגן את הטלפון ללילה וכו', לא עובר זמן על השדרוגים. אם נשארו 6 שעות לשדרוג כשאני הולך לישון, נשארו עוד 6 שעות כשאני חוזר ואבדוק את המשחק בבוקר.
העתקה מגעילה של btd5 סיפור לא מקורי יותר מדיי הסברים והמשחק עצמו מוזר ואפור
מאוד מפגר
זה משחק טוב אבל בשלב מסוים זה יהפוך לבלתי אפשרי לנצח
די קל בהתחלה לשדרג את המגדל עד שתגיע לשלב גבוה...פרסומות מעצבנות...
כל כך הרבה מודעות
המשחק הזה כל כך קשה אבל אני אוהב את זה שיש לו נשק שניתן לשדרג תגמול יומי
kingdom rush הם משחקי המגדל הראשונים ששיחקתי ובזכות זה יצא לי ליהנות! וזה משחק אסטרטגיה. אני מודה למשחק מלך ההגנה הזה בגלל שזה גם משחק הרפתקני נהדר
היה נהדר עבור ההצגות הראשונות. ואז פגעתי מוזר שמגדלים נכים, חשבתי שזו מפלצת מסוימת, אבל כנראה שאין לה את היכולת. מבולבל, ולא יכול להמשיך בלי שדרוגים, התחברתי כל יום וצפיתי בפרסומות כדי להשיג אודמים כדי לעבור את הרמה. עד היום הרביעי, כאשר למרות התחברות כמה שעות לפני כן, מונה הבונוס היומי שלי התאפס ליום אחד, ומנע ממני צורך במטבעות ובסוף אודם. לא. לעזאזל עם זה. הוסר.
זה המשחק לא. מתחיל
בסדר נהיה קצת קשה להתקדם לאחר זמן קצר
יותר מדי פרסומות כדי להיות מהנות. אם יפחיתו את הכמות בחצי, זה עדיין יהיה יותר מדי. לצערי יכולתי לסבול רק 30 דקות של משחק לפני שהייתי צריך להסיר את ההתקנה ולחפש משהו פחות כבד.
הגרפיקה שלו לא ממש טובה אבל אני גם משחק אימפריה הגנת האימפריה טובה
זה לא באינטרנט תודה
משחק חסר תועלת. לא ממליץ
זה משחק נהדר. השלים את כל הרמות בצורה קשה ועכשיו מנסה את הריצות האינסופיות. הבעיה היחידה היא שבשלב מסוים המשחק מפגר לחלוטין ואני נכשל כי יש יותר מדי מיניונים מתקיפים. בבקשה תתקן.
שלום, אלוהים אדירים!!!!,...אני אוהב את המשחק הזה כי יש מגדל והגנה למפלצות....חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח להגיד שאני אוהב את המשחק הזה ואני רוצה לדרג בו 5-100%
Dev: הנה מודעה... אתה מקבל יהלום Me:no Dev: חחח הוא אמר לא... מה שלא יהיה.. אתה עדיין הולך לצפות ב-1... אבל אין יהלום בשבילך
דירוג גב העליון והוסף חשבון בכל פעם שחזר הוסף חשבון ישן גם רץ בראש העמוד
נתקע הרבה
משחק ממש מגניב. אני נהנה מזה.. קל להשיג את השדרוגים. בהחלט משחק 5 כוכבים. תודה.
המשחק הזה היה מאוד מהנה, עד רמה 15. יש בוס שעוטף את המגדלים שלך בסלע והדרך היחידה לשחרר אותם היא להקיש עליהם, מה שאומר שבטעות תשדרג או תמכור אותם. הרעיון הנורא הזה שהרס את כל המשחק.
כל כך טוב אבל קצר מדי!
ככה ככה
העדכון האחרון איפשר להתחיל
Mutant Fighting Cup 2 Экшен iof
האם אתה יכול להוסיף איזה גיבור ולהסיר את שינוי המגדל הקר לצריף הלוחם... המגדל הקר הוא חסר תועלת והאם אתה יכול לתקן גם את הבאגים... אני אשנה אותו ל-5* אם שדרגת את המשחק הזה...אבל בכל מקרה אני אוהב זה...