Post by ffetaphmelrowstal on Feb 12, 2022 14:05:46 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Castle Crush:Epic Battle ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Castle Crush:Epic Battle IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ פריצת אבני חן ללא הגבלה ▞▞▞
▞▞▞ Castle Crush:Epic Battle 2022 version ▞▞▞
המשחק תקין הכל בו נכון, רק מה שמשעמם זה לעדכן את המשחק כל שבועיים זה ממש משעמם... יש המון משחקים מקוונים שאני מכיר והם מבקשים עדכון אחרי חודש בערך.... בבקשה תסדרו את זה הַחוּצָה
אל תתקין את המשחק הזה אם אתה לא מתכנן לשלם! אתה משחק נגד אחרים ואתה בוחר אילו קלפים לשחק לכל משחק. אבל הם יוצאים באקראי אז אתה תמיד משחק עם חפיסה מוגבלת. אם זה כל כך אקראי, למה אנשים שמשלמים מקבלים כמעט כל דבר שהם צריכים. לא שווה את כאבי הראש!!!
פעם אהבתי את המשחק הזה מההתחלה אבל הכיף שלי הסתיים בשנאה כי כשהשם היה צריך הוא תמיד אומר "אדוני בלבלבלה, צריך חיבור לאינטרנט" למרות שכבר התחברתי לאינטרנט שלי והאינטרנט שלי היה בסדר ומהיר, יכול המפתחים שלכם מתקנים את זה?
חארות, תקעו לי את הצ'אט בגלל שנכנסתי לקבוצות של נאצים אוקיללתי.
כשאני הולך לשחק במשחק הזה אבל המשחק מבקש מאיתנו להקליד שם אבל אחרי זה הוא מראה בעיית רשת אבל יש לי 100 אחוז רשת מהירה ניסיתי הרבה פעמים אבל מה לעשות עכשיו בבקשה פתור את הבעיה הזו
Castle Crush:Karten Krieg Strategie wqyj
משחק מאוד מאוד רע הרבה של רמאות נגד מתמודדים חלשים וחזקים, גם כשאתה חלש הם התאימו לך מתמודד חזק מאוד. אם אתה מנצח באופן עקבי, הם פתאום יפילו אותך עם הבסך בהרבה משחקים, אני מאוד מאוכזב😞 ולא מרוצה. 😡😡😡😡😡😡😡
משחק דוקא טוב
Touchgrind Skate 2 Sport vfk
הנ היטרנת
אחד המשחקים הטובים ביותר עד כה, אבל הבעיה העיקרית היא שהמפתחים לא שמים לב לעדכון של המשחק. אין עדכון פירושו שאין קלפים חדשים ואין קלפים חדשים אומר שאין אסטרטגיות חדשות מה שאומר שזה נהיה יותר משעמם אחרת זה מאוד מעניין עבור שחקנים חדשים
נהדר
משחק נהדר. עם זאת, לא היה עדכון מאז אוקטובר/2019. המפתחים יכולים לעשות כל כך הרבה עם המשחק הזה. לא בטוח למה הם נתנו לזה להיות כל כך מעופש.
זבל
בעצם משחק קלפים עם אנימציה. מצא קלפים עבור לוחמים שונים בתיבות תגמול. בקרב, שלף קלפים באופן אקראי, ולאחר מכן בחר אילו מהם לשחק ב-3 שורות ההתקפה שלך. השחקן השני עושה את אותו הדבר, כך שקווי ההתקפה שלך הם גם פריצות פוטנציאליות עבור האויב. זה משחק בסדר. הדאגה העיקרית שלי היא שהמחשב לא טוב בלשדך לך יריב ברמה שווה. בכל קרב ניצחתי בקלות, או שהיריב ניצח בקלות. אין משחקים בהתאמה שווה.
אני חושב שאנחנו צריכים לפחות לקבל 5 נקודות סם במקום להתחיל מאפס שלוקח הרבה זמן למלא n אפילו את הגיבורים, לפעמים זה כל 10 גולים או 8 גיבורי אליקסיר שהאויב בא ומתקפה תוך רגע.. נא להתאים את הראשון קלפי בחירת גיבורים שיהיו כולם גיבורי אליקסיר. תודה לך
קונספט מדהים של משחקי קלפים אבל השמות והיכולות הם למעשה כמו סוג קסם של אמצעים דמיוניים, זו הסיבה שזה משחק מדהים שאי פעם שיחקתי בו. לדעתי אתה צריך להתקין את sbadow fight 2 ואת המשחק הזה זה שילוב מהנה קטלני ובלתי מוגבל של משחקים Nekki ומשחקים מהנים בחינם תודה לשניכם על הכנת משחקים כל כך מדהימים
המשחק כיף אבל יש בעיה אחת נמאס לי לחכות לפתיחת תיבות
Castle Crush:Карточные игры Стратегии bmg
זבל מוחלט ללא איזון כלל. שחקן שחצי מה-lvl שלי מנצח בקלות, אני מניח שהמשחק הזה רק מאפשר לאנשים שמשלמים ליהנות
אהבתי את המשחק הזה כשהתקנתי אותו אבל עכשיו אחרי ששיחקתי שבוע אחד הבנתי שמתוך 5-6 קרבות הסיכוי לנצח הוא פי 1 או לפעמים 2, וכשאנחנו מפסידים אם בסופו של דבר מאבדים 30+ נקודות אבל כשאנחנו מנצחים אנחנו מקבלים 30 נקודות (לעיתים רחוקות אנחנו מקבלים 30). כמו כן, יש רק 4 חריצים לחזה ולוקח להם 3/8/12 שעות לפתוח חזה אחד. המשחק הזה צריך כמה שיפורים.
ניסיתי את המשחק הזה בשתי תקופות נפרדות וראיתי את אותו דפוס. הייתי מתחיל לנצח ואז מתחיל את רצף ההפסדים באמצעות אותה חפיסה, בעיקר בגלל שלפתע הקלפים שלי הופכים לזמינים לאט יותר מהיריב שלי בזמן שהניקוד שלי מרחף באותו טווח. אני לא יכול שלא לחשוד שהאלגורטיזציה האקראית של הכרטיסים מאושרת כדי לגרום לך להפסיד ולרצות לקנות עוד ועוד כרטיסים ברמה גבוהה יותר. לא הולך ליפול לזה.
זה משחק ממכר לקצת זמן
ממליצה להוריד.
אני אוהב את המשחק הזה אבל בטירה 1 לוקח הרבה זמן עד שכרטיסים חדשים נטענים אבל בסך הכל אני נהנה לשחק בו וממליץ לאנשים אחרים לשחק בו
אלגוריתם המשחק הזה כל כך גרוע...אם פעם אחת תתחיל להפסיד, רמת היריב שלך תעלה אחרי זה אתה תפסיד הרבה זמן בגלל השחקנים ברמה הגבוהה יותר....אנא תקן את הבעיה הזו
למה המשחק קורס כשהבן שלי שם את השם במשחק (אדוני, איך צריך לקרוא לך) ובכל פעם אותה בעיה "חיבור לאינטרנט". אני מתקין מחדש את המשחק, ואותו דבר. תודה
משחק אחד הטובים
משחק מתיש לחלוטין כדי לנצח אבל האם ציפית למשהו אחר ממשחקים מסוג זה? זה יכול להיות ממש כיף בהתחלה ואני חושב שאם הרכישות היו מופחתות עד 25% ממה שהן זה יכול להיות ממש כיף אחרת בסופו של דבר תגיע לנקודה שבה אתה צריך לשים יותר מדי כסף כדי לעמוד ב הִזדַמְנוּת
יש לי את אותו השהייה ויש לי הרבה תבוסה כי פיגור אני מקווה שמנהל מערכת תוקן את ההשהיה הזו
שיחקתי בזה במשך 6 החודשים האחרונים, לאחר עדכון אחרון לפני 3 5 ימים .. זה תקוע בטעינה של 25 אחוז מתחיל את המשחק לאחר לחיצה על האפליקציה ולא התחברתי בכלל .. זה כבר יותר מ-24 שעות עכשיו עדיין אותה שגיאה, אנא פתור או תן עדכון ל-playstore תודה
לא הכי טוב ולא הכי גרוע
אי אפשר להתקדם בלי לשלם הרבה מאוד כסף
זה בסדר, אתה זוכה לגלות דמויות מגניבות עם יכולות ייחודיות אבל לדעתי האביר השחור שבור לחלוטין. אם אתה נגד מישהו עם אביר שחור ואין לך אחד הסיכויים שלך לזכות קלושים, והסיכוי שאפילו תקבל אביר שחור קלוש כשלעצמו.
משחק טוב אבל זה חיקיה של קלש רוילד
משחק מאוד מעניין אבל הוא לא מתעדכן לכרטיסים חדשים יגביר את העניין ונהניתי מאוד מהמשחק הזה אני משחק במשחק הזה מ-4 חשבונות😁 השם הראשון שלי הוא umer הוא בגראנד מאסטר 2 והוא בשבט 🔥 legendrios 🔥
אז אני ממש כועס. למעשה, אני באמת מאוד אוהב את מכניקת המשחק אבל אתה לא יכול לשחק בו בחינם במשך כל פרק זמן אמיתי. זה לוקח 3 שעות לפתוח חזה אחד, אלא אם כן אתה רוצה להוציא שווה ערך של בערך $.15 בכל פעם שאתה פותח אחד. וזה רק החזה המחורבן. חלילה לך למצוא שידת זהב ולהתרגש רק כדי להבין שאתה בעצם צריך לשלם $1 או לחכות יום שלם כדי לפתוח אותה. ואתה יכול לפתוח רק אחד בכל פעם. מְגוּחָך. ממש מטורף כי אני אשמח להמשיך לשחק כי זה כיף אבל מסיר את ההתקנה. מדברים על חטיפת מזומנים.
אני אוהב את האפליקציה הזו אבל הבעיות הן שכאשר יש עדכון זמין האפליקציה הזו גורמת לך לעדכן אותה או שאתה לא יכול לשחק במשחק. שלא לדבר על פיגור לפעמים כשמנסים למקם קלף/תו. בנוסף, שיחקתי במשחק הזה במשך שנים ועדיין אין לי אבני חן כדי לעשות משהו מגניב באמת.
מחולל הכרטיסים מאכזב מאוד, כמו גם את היוצרים. קיבלתי את אותו כרטיס בכל חזה שפתחתי. קלפים מרובים דורשים סוג של ביטול כי הם מוצפים ברצינות ואין להם הגנה מפני רובם
המשחק מדהים אבל המחיר צריך להיות קצת פחות אם אתה רוצה לגרום לגיימרים לקנות יותר ויש לתת הצעות בתדירות גבוהה יותר. צריכה להיות גם אפשרות לחברות VIP.
כיף מאוד מרוויר את הזמן צ'יק צק
כיף המשחק
יש כל כך כיף עם המשחק🎮 ואני אוהב❤😘 את המשחק הזה.. יש סיבה למה אני אוהב את המשחק הזה🎮 כי יש מלחמה... אבל יש סיבה שבגללה אני לא אוהב את זה משחק... הוא מקוון והוא לא מתעדכן במהירות ☹️😑 כן אבל אנחנו יכולים לשחק בו גם במצב לא מקוון אני צריך עזרה כשאני מעדכן את המשחק הזה במחשב הנייד שלי זה לוקח זמן של 4 עד 5 ימים מה לעשות? ?? בבקשה ספר,
המשחק הזה ממש טוב.. קודם כל התעלמתי מהמשחק הזה אבל כשהורדתי אותו חשבתי שאני טיפש בגלל זה לא הורדתי אותו קודם.. הגרפיקה, התסריט הכל היה פשוט נהדר.. אהבתי את המוזיקה של המשחק הזה מאוד.. זו הייתה חוויה נחמדה עבורי.. תודה שיש לו פחות mb מאשר COC.. תמשיך לעדכן את האפליקציה הזו.. אני אחכה לעונה הבאה..!! כל הכבוד חבר'ה.. 👍👍👍👍