Post by ffetaphmelrowstal on Feb 12, 2022 13:56:39 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Lep\u0027s World Z ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Lep\u0027s World Z IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ daha fazla jeton hile yapar ▞▞▞
▞▞▞ Lep\u0027s World Z 2022 version ▞▞▞
Temelde Super Mario Bros'un bir kopyası ama yarı kötü değil
Lepsss tarihindeki en kötü oyun...
عالی بود من و برادرم خیلی خیلی دوستش داشتیم از این بازی راضی هستیم👍
Bence oyun iyi ve bu oyun ortalama kac yas
en iyi oyun ama bunlardan nefret ettiğim tek şey hayat, hayat bitti ve uzun bir süre beklemek zorundayız
Lep's World Z Arkade ntpc
Oyunu neredeyse 1 ayda bitirdim. Ne şimdi daha fazla seviye yok
iyi bayramlar
Güzeldi ama Leps world 1 2 veya 3'ü tercih ederim
Oynaması çok eğlenceli bir oyun ama zor bir aşamaya geldiğinizde çok can sıkıcı oluyor.
Helikopter güçlendiricilerin ne işe yaradığını bilmiyorum ve geliştiriciye üç kez e-posta gönderdim ve her şaka yaptığımda beni görmezden geliyorlar. SADECE HEELECOPTER YÜKSELTİCİ'NİN 4. OLDUĞUNU BİLMEK İSTİYORUM. 10-14....YEDİ gün önce, bir şeyler bilmek isteyerek yukarıdaki derecelendirme yarışmasını bıraktım...helikopter hızları hakkında HERHANGİ BİR ŞEY. Eh, sadece oyunculardan herhangi biri ulaşmakla kalmadı, aynı zamanda üçüncü geliştiricilerden HİÇBİR ŞEY duymadı. BU YANLIŞ!!
ben bu oyunu çok sevmek herkezin oynamasını istiyorum
1 yıldız vermek önemlidir ya bu oyuna 1 yıldız vermem
güzel di
Iklannya ganggu ve ga sesuai untuk anak anak yang ana oyun ini. Di seleksi lagi dong iklannya. Jangan asal di pajang aja
cok guzel
Oyun çoooooooooooook güzel tavsiye 🤩🤩🤩🤩🤩Ben bunun gibi ve mayoyu da oyunlarıum 😍😍😍😍😍😍
Biraz zor ama bu oyunu oynamayı seviyorum
Lep's World Z Arkade ntpc
bu oyunu çok seviyorum
Lep's World Z 아케이드 mgs
güzel oyun
11 bölüm bölümünde ilerlememeyeceklerin nasıl olacağından bir kolay yolumu muğlaklık düzelmeyecekse 😬
çok kötü
Çok iyiydi😍🤗🤗😎😅😅😄😃
bu en iyi macera oyunları ve bir oyunda çok fazla seviye var 👏👏🎮
tek kelimeyle güzel
Dis Gam sux
Bu harika bir oyun. Keşke başka seviyeleri olsa çünkü onları bitiriyorum
Çok eğlenceli var😃😃
Oyun cok guzel gizli gecitleri bulmayi seviyorum bazi bolumlarda sovalyelerde var tavsiye ederim
Ben Bu Oyunu Yaklaşık 5 Aydır Oynuyorum. Oyun Çok Güzel. Yaş Grubu İçin Uygun. Kısaca 5 Yıldızı Hak Ediyor! Ayrıca TikTok Hesabımı Takip Eder Misiniz?? adım; @miopgacha . Sizi Bekliyorum Byces~! Ayrıca Size Bir Taktik Vereceğim Oyunda Yandıktan Hemen Sonra Oyundan Çıktığınız Son Kullanılanlardan Oyunu Silinizde Can 3 se 3 Olarak Kalıyor.
Uzun zamandır Lep's World oyunlarının hayranıyım ve bu LW TWD ile buluşuyor versiyonu aynı derecede eğlenceli ve keyifli.
Lep's World Z Arcade teyk
Çok kötü hiç hareket etiremedim sevemedim 👎
Seviye 8-10 arızalanana kadar oyunu sevdim ve patronu yenmeme izin vermeyecek
Lep's World Z Arcade pnw
Lep's World Z Arcade teyk
Bence bence işte oyun herkese tavsiye ederim ve ne bileyim şimdi söyle kim yeni yükledim oyun ama yine de harika daha fazla bayıldım yani şimdi bir arkadaşımız var o yanlışsin şimdi söyle ben daha önce kaç defa bayrak koymuş bu harika ben ama ben de hiç söylemeden önce kaç defa bayrak koymuş bu harika oyun ama ben de hiç olabilir yani ben de asla vakala ilgili ya da bir sorunumuz gerçekten oyun harika telefonda denemesini tavsiye ederim👍👍👍
Bir tipi beğenmedim
ilginç ve eğlenceli tam oyun
bu uygulamayı seviyorum
Bu oyunu çok seviyorum çünkü sen zombi öldürüyorsun
Yıldızların bazileri alinmiyor. Kontroller iyi değil. Oyun hatalı yapılmış. Uzucu.
Çooookkk kötü hep reklam en az 30 saniyelik reklam izletiyorlar stresli olarak yüklemeyin
Merge Tanks: Idle Tank Merger Pro příležitostné hráče zrej
Merhaba ben efe bu oyun çok güzel ben 1.000000000000000000000000 3a da oku yorum