Post by ffetaphmelrowstal on Feb 12, 2022 13:32:23 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Candy Legend ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Candy Legend IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ קוד סיבולת רבים ▞▞▞
▞▞▞ Candy Legend 2022 version ▞▞▞
לאחרונה היו לי 5 כוכבים ב-24 ביוני, אבל זה כל הזמן אמר שהוא רוצה דירוג גם אחרי 5 הכוכבים. היום החלטתי להסיר את ההתקנה ואז להתקין ולתת דירוג של 5 כוכבים ביולי. המשחק מתחיל אותי בחזרה ברמה 32 כשהייתי ברמה של 1 מאות. לא האמנתי לזה. עכשיו דירוג כוכב אחד. כנראה תמחק אותו עכשיו בכל מקרה.
משחק נחמד יותר מדי פרסומות מקלקלים אותו
עזור לעבור את הזמן במהירות.
משחק כיף גדול
מישחק קליל .
קל לשחק, לא מוגזם בפרסומות. עסקה טובה!
מהמם
אוקיי טוב אבל כל כך הרבה פרסומות☺️☺️🤔🤔
למרות שאני אוהב את המשחק עצמו..... יותר מדי מודעות. זה מאוד מעצבן כשמנסים לשחק משחק נהדר. צמצמו את כל המודעות זה יהיה משחק סופר פנטסטי
Hero Tycoon ロールプレイング qju
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
אוהב את המשחק הזה, אני מגיע לרמה 1535 אבל עכשיו נפתחת מודעה למשחק בשם Block Puzzle כשאני מנסה להשלים את השלב הזה ולא נסגרת אז אני צריך לסגור את המשחק שלי, לאבד חיים כל אחד זְמַן. כל כך בושה. יצטרך להסיר את ההתקנה אם לא ניתן לתקן את זה. 😔
כיף, מרגיע, נהדר!
תמותו אמן
זה משחק נהדר לשחק בשירותים ואני אוהב את העובדה שאין לו מיקרוטרקציות
ממש כיף
Candy Legend Dažādas spēles fpd
משחק מהנה ☺
יותר מדי פרסומות
בינתיים הכל טוב. שיחקתי כבר זמן מה וזה יותר טוב מאשר טוב. אעדכן לאחר זמן מה כדי לראות אם זה הופך להיות טוב יותר מאשר טוב יותר.
יותר מדי פרסומות מעצבנות בזמן משחק 😑
רע לפרסומות רבות
משחק נחמד אבל להרבה פרסומות
אני נהנה מהמשחק הזה, אבל אני שונא לשחק משחק אחד 4תמיד כי אתה לא יכול לנצח, מה אני עושה לא בסדר? אני יכול לשחק ולנצח קצת אבל להפסיד יותר, איך לעזאזל אתה מנצח כשאתה תקוע ברמה אחת 4 אי פעם? אני עדיין מנסה להבין איך לעזאזל אתה יורד רמה אחת. אני מאוד נחוש ואל תוותר בקלות, בבקשה תעזרו!!
נפלא
זה יכול היה להיות משחק מהנה, אבל יש מודעה אחרי כל שלב אחרי רמה 7 זה מגוחך. אתה יכול לדלג על מודעות לאחר שהן פועלות במשך כמה שניות, אבל למה לטרוח כשיש הרבה משחקים שהם לא רק מחוללי מודעות. הוסר!
מודעות ממש באמצע המשחק שלך שגורמות לך להתבלבל לעתים קרובות! זה מבאס אז אני מסיר את ההתקנה, תקן את הבעיה בבקשה
משחק טוב. גרפיקה טובה, פרסומות מינימליות, מפסידה נקודה אחת מכיוון שלפעמים זה נראה בלתי אפשרי לצאת. בסך הכל משחק טוב.
טוב אם אתם רוצים להעביר את הזמן
לא מצליח לעבור את רמה 1599, אין דרך לנצח את הרמה הזו. צריך לעצב מחדש את הרמה הזו כדי שתוכל לעבור אותה ולהמשיך הלאה.
יש לזה יותר מדי פרסומות. יש 3 מודעות ברמה אחת. זה מתסכל וזה עושה את זה משעמם
אני אוהב את המשחק הזה, זה עוזר לי במהלך הזמן הזה (קוביד) לדחות את דעתי ולהירגע. תודה
עוד פרסומות... מעצבן בזמן משחק
אני אהבתי את זה
זהו משחק נטול מתח, אני כל כך אוהב אותו, אני רק רוצה שאוכל לשחק בו כל היום תודה רבה
הבלוקים קלים להתרסקות ממתקים כל כך קשה
כֵּיף. אני אוהב להכות את המפלצות עם הבלוקים. 😁
הרבה תוספות
רק 1629 רמות זמינות במשחק הזה. אני מחכה לעדכון הבא שלך לרמות. סיימתי את כל אלה
אני כל כך שמח שסוף סוף סיימתי את המשחק הזה, זה היה הרפתקה ארוכה תודה על המשחק הנפלא הזה עכשיו בבקשה הוסף עוד רמות ותכונות
אני אוהב את המשחק הזה 😊😊אבל לא פרסומות 😔😔
אני אוהב את המשחק אבל יש הרבה פרסומות בכל משחק אבל אני אוהב את זה למרות. זה משחק מרגיע לשחק.
🤩😍😊
זה קל מדי
יותר מדי פרסומות לכל שלב
נחמד לשחק משחק שאתה באמת עובר אל תתקע על לוח 30 פעמים.
משחק לא טוב שתמיד קורס. הסירו אותו פעמיים והתקנו אותו מחדש והוא עושה את אותו הדבר גם להרבה מודעות
יותר מדי מודעות.
בזמן שאתה מנקה את השלבים, מבול של מודעות זורם פנימה.
כמעט ללא פרסומות תגמולים לאחר כל משחק, אפילו לא ניתן לקנות חיזוקים או לנצח
זה מאוד נחמד וממכר. שיחקתי את הרמה האחרונה מספר 1630
Candy Legend ミニゲーム rsbf
Candy Legend Thông thường snd
זה מקפיא את המוזיקה שלי בכל פעם